Een professionele website
NU voor €479,-

voor nog geen €2,- per dag heb jij een professionele website

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag over mijn diensten? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via de contactpagina, bel of app mij op 0644816524.

Wat kost een professionele website?

Ik maak professionele websites voor een vaste prijs van € 479,- excl BTW. Daarnaast vraag ik € 14,95 excl BTW per maand voor het onderhouden van de website, licentiekosten, SSL-certificaat en de hosting.

Op jaarbasis komt het erop neer dat het eerste jaar je nog geen € 2,- per dag kost. De jaren erop kost het je nog minder, want dan betaal je nog geen € 0,50 cent per dag!

Zijn er nog meer kosten die ik maak wanneer ik een website door jou laat maken?

Nee, je betaalt eenmalig de prijs van € 479,- excl BTW en de maandelijkse kosten à €14,95 excl. BTW. Dat is het!

Heb je aanvullende wensen, zoals het laten ontwerpen van een logo of het laten drukken van een visitekaartje, flyers, enveloppen etc.. Neem dan contact op!

Krijg ik wel een goede website voor zo een lage prijs?

Zeer zeker! De websites die ik maak zijn professioneel en worden gebouwd met de nieuwste technieken. Je website zal supersnel laden en goed vindbaar zijn in de zoekmachines.

Benieuwd hoe jouw website eruit komt te zien? Vraag geheel vrijblijvend en GRATIS een demo website aan!

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijzen die ik hanteer zijn exclusief BTW. Ik heb dat gedaan omdat je als ondernemer zijnde in de meeste gevallen de BTW kunt aftrekken van de belastingdienst.

Wat moet ik doen als ik al een website heb?

Ook dan kun je bij mij terecht. Ik maak je website wel opnieuw en zorg ervoor dat je een professionele en snelle website krijgt die ook nog eens wordt gevonden door de zoekmachines.

Wat moet ik doen als ik al een domeinnaam heb?

Wanneer je al een domeinnaam hebt dan zorgen we er samen voor dat we deze verhuizen naar onze hosting. Je dient hiervoor een verhuistoken aan te vragen bij je huidige hostingbedrijf. Voor de rest kun jij je bezig houden met jouw onderneming en binnen een week heb ik een professionele website voor jou gebouwd!

Wat heb je van mij nodig als ik een website wil?

Wat ik van jou nodig heb is een logo en de content (tekst en afbeeldingen) voor je website. Heb je zelf geen logo of teksten en afbeeldingen? Maak je er geen zorgen over, ook daar kan ik je bij helpen. Geef dit van tevoren aan zodat ik er rekening mee kan houden.

Wanneer ik je website heb opgeleverd dan is het mogelijk om de inhoud van je website zelf aan te passen. Hiervoor krijg je een persoonlijke gebruikershandleiding, het is dan zoiets als een kind kan de was doen ;).

Hoelang duurt het voordat mijn website af is?

Na een kennismakingsgesprek en het aanleveren van jouw content (tekst en afbeeldingen) heb ik 5 werkdagen nodig om jouw website te ontwerpen en te realiseren.

Hoeveel pagina’s kan ik aanmaken op mijn website?

Je kunt zoveel pagina’s aanmaken als dat je zelf wilt. Je hebt geen beperkingen in het aantal pagina’s dat je wilt aanmaken.

Kan ik zelf ook dingen op mijn website veranderen?

Zeer zeker! Als ik je website heb opgeleverd dan krijg je een persoonlijke gebruikershandleiding. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe jij bepaalde elementen op jouw website kan wijzigen.

Wat als ik hulp nodig heb bij mijn website?

Geen enkel probleem, ik sta altijd voor je klaar om je te helpen. Een belletje, appje of een e-mail sturen met je vraag en ik help je ermee.

Hoe kan ik een website door jou laten maken?

Dat kan heel gemakkelijk door mij te bellen / mailen en mij de opdracht te geven om voor jou een website te ontwerpen en bouwen. Je kunt je website ook aanvragen via het aanvraagformulier op mijn website.

Ik heb nog geen logo en/of huisstijl, kun je deze voor mij verzorgen?

Dat kan ik zeer zeker voor je doen. Ik ben ook een grafisch vormgever dus ik kan voor jou een logo en/of huisstijl verzorgen die aansluit bij jouw bedrijf.

Hoe kan ik de website opzeggen?

Dat is iets wat ik heel jammer vind! Maar opzeggen van je website gaat ook heel gemakkelijk. Voor het opzeggen van je website kun je een mail sturen naar contact@fettahatmani.nl met de mededeling dat je jouw website wilt opzeggen. Je ontvangt dan binnen één werkdag een bevestiging hiervan.

Wat gebeurt er met mijn domeinnaam als ik opzeg?

Als ik je domeinnaam heb geregistreerd dan draag ik die gewoon aan je over als je opzegt. Je zult altijd eigenaar zijn van de domeinnaam. Je krijgt van mij een verhuiscode, daarmee kun je de domeinnaam onderbrengen bij een hostingbedrijf naar keuze.

Wanneer ontvang ik mijn factuur?

Wanneer je akkoord gaat met de DEMO WEBSITE ontvang je van mij je factuur. Je eerste factuur zal bestaan uit € 479,- en de eerste maand à € 14,95, dus een totaal van € 493,95 excl BTW.

Moet ik per maand betalen of per jaar?

Het bedrag van € 479,- betaal je in één keer. Het maandelijkse bedrag à € 14,95 kun je per maand betalen. Kies je ervoor om het voor het hele jaar te betalen dan krijg je 2 maanden GRATIS. Je betaalt dan € 149,50 in plaats van € 179,40.

Waar kan ik jou nog meer voor benaderen?

Ik ben iemand die all round is op grafisch gebied en alles wat met de online wereld te maken heeft. Je kunt mij benaderen voor het ontwerpen en drukken van flyers, visitekaartjes, enveloppen etc.. Ik kan je helpen met het optimaliseren van je website. Ik kan ervoor zorgen dat je website goed wordt gevonden door zoekmachines (SEO) en jouw potentiële klanten.